Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Nadia, ik ben dertig jaar oud, getrouwd en ik heb een zoontje van drie jaar. We wonen in een gezellig Gronings dorp en genieten van het leven.

Als ik kijk naar mijn hobby’s, dan zijn dat lezen, creatief bezig zijn, schrijven en leuke dingen ondernemen met het gezin. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te zwemmen.

Ik sta positief in het leven er probeer eruit te halen wat eruit te halen valt. Daarom heb ik ook Nadia Media opgericht! Want als je werk doet dat je leuk vindt en waar je energie uit haalt, waarom zou je daar dan niet voor kiezen? Als je mij vraagt naar mijn werkt, dan is dat dus ondernemer zijn. Ik ben de eigenaresse van Happinessfromme – Family en Lifestyle blog en van Nadia-VA4You, jou persoonlijke virtual assistent!

Zakelijk

Sinds 2017 ben ik de eigenaar van Happinessfromme – Family & Lifestyle blog. Hierop blog ik over veel verschillende onderwerpen. Voor een ieder leuk om te lezen, maar mijn doelgroep ligt met name bij vrouwen tussen de 25 en 55 jaar.

Begin 2019 ben ik gestart met Nadia-VA4You, waarbij ik mijn (online) diensten aanbied aan een ieder die dit nodig heeft. In mijn werkverleden heb ik veel ervaring opgedaan met onder andere klantcontact en administratieve werkzaamheden. Daarnaast kan ik goed teksten schrijven, ondersteunen bij het bouwen van een WordPress website (of dit in opdracht doen), social media kanalen bijhouden en nog veel meer! Ik ben een echte duizendpoot en deins niet terug voor een uitdaging! De website van Nadia-VA4You is nog volop in ontwikkeling, maar indien u interesse heeft in mijn diensten, dan mag u natuurlijk een mail sturen naar info@nadiamedia.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Copyright © 2019 Nadia Media. - Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.